De leukste evenementen op een rijtje Lees online  |  afmelden
Aviodrome
Bestel tickets
Heb je je agenda bij de hand? We vliegen namelijk door de evenementen van 2018 heen! Vlieg je met ons mee?
Is het universum rond?
3 februari
Ontdek meer over de kosmologische modellen van Einstein en Noether tijdens de lezing 'Is het universum rond?'. Klik op de 'Meer informatie' knop voor prijzen, aanmeldprocedure en overige informatie.
Brute Kracht
28 & 29 april
Veel auto’s en vliegtuigen hebben qua motoren dezelfde achtergrond. Tijdens dit weekend komen deze verbanden naar boven en test je je eigen kracht. Het stoerste weekend ooit bij Aviodrome!
Open Cockpit Dagen
10 t/m 13 mei - 15 & 16 september
Voel je een echte piloot en neem plaats in de verschillende cockpits die speciaal voor jou geopend worden. Ontdek waar alle knopjes voor zijn en ervaar hoe het is om achter een echt vliegtuigknuppel te zitten?
 

Fly-In: Rescue Heroes
18 & 19 augustus
Alle helden verzamelen! Bekijk de speciaal ingevlogen vliegtuigen, ontmoet echte rescue heroes en haal de held in jezelf naar boven met stoere extra activiteiten.
Flight Simulator Weekend
3 & 4 november
Hét weekend om te ervaren hoe het voelt om piloot te zijn. Waar gaat jouw virtuele vlucht naartoe? Kom kijken naar de nieuwste trends op het gebied van vliegsimulatoren.
Ruimtevaartweken
13 t/m 28 oktober
Tijdens de herfstvakantie ontdek je alles wat je wilt weten over de ruimte. Doe mee aan de speciale speurtocht, voltooi de vele proefjes en verdien zo je astronautenbrevet. Zien we jou ook?
Email opties
Contact
Wij accepteren
De mooiste tijd beleef je bij Aviodrome, onderdeel van
Libema